+381 (0)64 37 57 891

Teambildinzi

Radni prostor vam je kancelarija, radite naporno kako bi vaša kompanija rasla, dosadni su vam standardni tipovi izgradnje zajedništva... Prođite sa vašim timom šetnju po izboru, u skladu sa mogućnostima učesnika, organizovaćemo vam nezaboravnu avanturu.

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
Kosmaj

Gusta šuma prošarana istorijom

Napravimo krug od manastira Tresije, preko socijalističkog spomenika borbi protiv okupatora. Neka se pogled izgubi u daljini na vrhu platforme. A za kraj može neki kotlić u prirodi ili restoran, dogovorićemo već...
Avala

Čuvar ulaska u Beograd

Najniža planina u Srbiji, a prepuna tajni. Od Vajfertovog izvora, preko Meštrovićevog remek dela, pa sve do skrovišta hajduka Vase Čarapića. Ne smemo naravno preskočiti ostatke rimskog rudnika kao ni čuveni toranj!
Fruška gora

Ostrvo u nekadašnjem moru

Možda niska, ali jako sadržajna planina. Prvi registrovani Nacionalni park u Srbiji. Zbog svojih mnogobrojnih manastira mnogi je nazivaju i srpska sveta gora. Mi predlažemo obilazak manastira Vrdnik, zajedno sa tajnama Vrdničkim!
pravljene za vas

Vi zamislite, ostalo ćemo mi!

Ukoliko biste voleli da obiđete nešto što nismo naveli gore ili želite da putujete više dana slobodno nam pišite Vaše zamisli, a mi ćemo se potruditi da ih sprovedemo u delo. Sve je moguće, samo treba znati maštati!

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
Sva prava zadržana © Hiking Tour Serbia
Dizajnirao i napravio Nikola Rajić
crossmenuchevron-down