+381 (0)64 37 57 891

Privatne ture

Ne uklapate se u naše datume ili želite da vidite nešto specifično? Volite da idete sami ili u manjem krugu odabranih prijatelja? Želite nekog da obradujete? Ovo su samo neke od tura koje smo spremili za vas...

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
Tara

Dom boginje Tare zaštitnice šuma

Nacionalni park Tara važi za najočuvaniji i najlepši u Srbiji. Mešavina četinara i listopadne šume odiše mistikom, a vidikovaca ima takvih da pamet stane, a misao ode u beskraj. Najpoznatiji je Banjska stena, hajkajmo zajedno do njega!
Đerdap

Na lepom plavom Dunavu

Prođimo putevima rimskih legionara! Upoznajmo najstariju civilizaciju Evrope! Otvorimo tu gvozdenu kapiju... Divimo se Dunavu na mestima gde je najširi i najuži.  Dozvolimo magiji da se desi! Vidikovci Velika čuka i Ploče čekaju na nas...
Fruška gora

Ostrvo u nekadašnjem moru

Možda niska, ali jako sadržajna planina. Prvi registrovani Nacionalni park u Srbiji. Zbog svojih mnogobrojnih manastira mnogi je nazivaju i srpska sveta gora. Mi predlažemo obilazak manastira Vrdnik, zajedno sa tajnama Vrdničkim!
pravljene za vas

Vi zamislite, ostalo ćemo mi!

Ukoliko biste voleli da obiđete nešto što nismo naveli gore ili želite da putujete više dana slobodno nam pišite Vaše zamisli, a mi ćemo se potruditi da ih sprovedemo u delo. Sve je moguće, samo treba znati maštati!

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
Sva prava zadržana © Hiking Tour Serbia
Dizajnirao i napravio Nikola Rajić
crossmenuchevron-down