+381 (0)64 37 57 891

Ukratko o nama

Hiking tour Serbia, odnosno PD HTS, prvobitno nastaje kao projekat udruženja Ekotopia 2020. godine, prerasta u planinarsko društvo u junu 2023. i postaje deo Planinarskog saveza Srbije. Osnovni cilj je ponovno povezivanje čoveka sa prirodom. Čini se da je vremenom ta konekcija olabavila, a ljudski rod oboleo od hronične neprirodnosti. Tako udaljeni jedni od drugih, pa i od sebe samih, vukući breme doba u kojem živimo, egzistiramo umorni, neispavani i tromi. Prave i zaboravljene vrednosti ne prolaze, podsećamo se toga putem beskrajnih šetnji, posredstvom mnogih drugih aktivnosti, koje podrazumevaju boravak i delovanje na otvorenom. Vreme je toliko ludo, da deluje kako smo jedino u prirodi zaista bezbedni i spokojni. Udišemo grmlje i šaš, pijemo reku, slušamo pesmu ptica, upijamo sveže probuđeni život koji se budi tek onda kada se svakodnevni zvuci gradova pogase.
Pročitaj više o nama

Naš tim, naša snaga

Goran Pejković

Veliki ljubitelj putovanja, a pogotovo istraživanja neklasičnih kutkova sveta. Od 2015. godine radi kao turistički vodič, a od 2017. postaje zaljubljenik u prirodu i planinarenje.

Lazar Milošević

Zaljubljenik u prirodu, istoriju i život. Istaživanje, čitanje, planinarenje, upoznavanje novih ljudi i priča strast su koja uvek vodi ka novim avanturama.

Imate pitanja, sugestije, ideje? Kontaktirajte nas!

kontakt
Sva prava zadržana © Hiking Tour Serbia
Dizajnirao i napravio Nikola Rajić
crossmenuchevron-downarrow-right