+381 (0)64 37 57 891

Dečije ture

 Boravak u prirodi, učenje kroz šetnju i igru sa drugom decom, retke su zdrave aktivnosti od kojih vaši mališani mogu samo imati koristi. Uprirodimo omladince!

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
ko zmaj! (Kosmaj)

Gusta šuma prošarana istorijom

Istražimo živi i neživi svet guste šume Kosmajske, udahnimo mešavinu vazduha sa Karpata i mediterana... Poneki lep vidikovac i spomenik da to malo začinimo i  naravno mnooogo smeha! Igrajmo se i učimo zajedno!
Sreće navala! (Avala)

Čuvar ulaska u Beograd

Tako mala, a tako zanimljiva! Naučićemo po nešto o izvorima vode i kako se ona nekada prenosila, dok se budemo osvežavali na izvoru Sakinac. Zatim maštariti o utvrđenju Žrnov koje je nekada krasilo vrh planine. I na kraju saznati čemu služi taj ogromni Avalski toranj!
Pećina stroga (Fruška gora)

Gde se kriju fruškogorski orlovi?

U istom krugu ćemo saznati čemu služe kamenolomi i šta je to tačno Orlovo bojište. Ko je bio Pera i šta se krije u Perinoj pećini. Kao i to kako se formiraju jezera i zašto za Popovičko kažemo da je jedino prirodno jezero na Fruškoj gori!
pravljene za vas

Vi zamislite, ostalo ćemo mi!

Želite da proslavite dečiji rođendan na jedinstven način? Dolazi vam rodbina pa želite porodično malo da prošetate? Koji god da vam je motiv, odlazak sa decom u prirodu je uvek dobra ideja! Pišite nam, a mi ćemo smisliti turu baš za vas!

Ukoliko želite privatnu turu, krojenu samo za vas, možete nas kontaktirati na:

+381 (0)64 37 57 891

Viber
WhatsApp
Telegram
Sva prava zadržana © Hiking Tour Serbia
Dizajnirao i napravio Nikola Rajić
crossmenuchevron-down